33.000.000€ για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων της Αθήνας!

33.000.000€ για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων της Αθήνας!

Ανεξάρτητη διαβίωση σημαίνει πολλά και ένα από αυτά είναι και ανεμπόδιστη κυκλοφορία στο δομημένο περιβάλλον!
Έτσι λοιπόν, στην πρόσφατη συνάντησή μας, ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κώστας Μπακογιάννης, μου ανακοινωσε επίσημα ότι σύντομα θα ανακατασκευάσει το 20% των πεζοδρομίων της Αθήνας, επιτρέποντας την απρόσκοπτη διέλευση όλων των πεζών (μεταξύ αυτών ανάπηρων πολιτών, μητέρων με παιδικά καροτσάκια, ηλικιωμένων).
Γι’ αυτό το σκοπό θα δαπανηθουν 33.000.000€, ώστε η Αθήνα να γίνει μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα φιλική και προσβάσιμη για τα ανάπηρα άτομα.

Στη διάρκεια της κουβέντας μας συζητήσαμε ακόμα ένα νέο για την ελευθερη διέλευση και προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία μέσα στην πόλη, που θα αλλάξει αρκετά τα δεδόμενα της Ανεξάρτητης Διαβίωσης και το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.
Ο δρόμος για την κατάρριψη των εμποδίων και την ανάδειξη των δικαιωμάτων είναι μακρύς, αλλά βήματα σαν κι αυτά είναι πραγματικές νίκες!

One Reply to “33.000.000€ για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων της Αθήνας!”

  • Kostas

    By Kostas

    Reply

    Ακόμη μια πολύ σπουδαία δράση σας ευχαριστούμε που φροντίζετε την Αθήνα μας . Είμαι κάτοικος της Βικτώριας αν ήταν δυνατόν να αναβαθμιστεί και η συγκεκριμένη περιοχή διότι υστερεί των υπολοίπων . Έχω πίστη στο πρόγραμμά σας συνεχίστε στην καλή δουλειά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *