Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος αγκαλιάζει την Κιβωτό του Κόσμου

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος αγκαλιάζει την Κιβωτό του Κόσμου

Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει μια όαση ελπίδας. Η Κιβωτός του Κόσμου, του πατρός Αντώνιου, είναι δίπλα σε μητέρες και παιδιά που χρειάζοντα περίθαλψη, φροντίδα και υποστήριξη. Το έργο του είναι γνωστό και έχει αποδείξει μέσα στα χρόνια τις επιδιώξεις και τους στόχους αυτής της μικρής ομάδας ανθρώπων που κατάφερε να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια για εκείνα τα παιδιά που την έχουν πραγματικά ανάγκη. Σήμερα πια μετράει χωριά παιδικής προστασίας και σπίτια φιλοξενίας σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Από σήμερα αγκαλιάζω και επίσημα το έργο της Κιβωτού και δηλώνω υπεύθυνα πως θα στέκομαι δίπλα τους ως μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας.

Το πολιτικό μου γραφείο στις Βρυξέλλες είναι έτοιμο να υποδεχτεί ένα παιδί της Κιβωτού, απόφοιτο πανεπιστημιακού ιδρύματος.
Επίσης, παιδιά της Κιβωτού που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους στην Ψυχολογία θα λάβουν από εμένα ως δώρο την βτων διδάκτρων μετεκπαίδευσης στην ψυχοθεραπεία.
Ευχαριστώ τον πατέρα Αντώνιο για τη σημερινή συνάντηση και τον μικρό Νώε για την όμορφη έκπληξη- ναι, Νώε, γιατί τα παιδιά είναι πραγματικοί σωτήρες του κόσμου, αρκεί να λάβουν τη σωστή κατεύθυνση.

2 Replies to “Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος αγκαλιάζει την Κιβωτό του Κόσμου

 • Αχιλλέας Σουρμελής

  By Αχιλλέας Σουρμελής

  Reply

  Μπράβο για την ευαισθησία και την αγάπη που δείχνετε σε τέτοια πρόσωπα και τέτοιες προσπάθειες.

 • George gkougkoulidis

  By George gkougkoulidis

  Reply

  Μόνο ένα μεγάλο μπράβο… άξιος..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *